Forint alapú piaci kamatozású- és kamattámogatott lakáshitelek

Hitel jellemzők

 

  • akár minimálbér igazolásával is igényelhető lakáshitel
  • bármilyen lakáscélra szabadon felhasználható
  • gyors elbírálási idő, egyszerű hiteligénylés
  • kezes vagy adóstárs nélkül – igénybe vehető
  • többféle ingatlanfedezet bevonható.
  • kedvező kamattal igényelhető kamattámogatott lakáshitel új lakásvásárlás esetén (a támogatás fiataloknak és családoknak jár)
  • jövedelemalapú finanszírozás esetén bevallott a jövedelem 50 százaléka lehet legfeljebb a törlesztő részlet. Az adóstársnak nem kell a rendszeres jövedelmet bankszámlával igazolni, a fennmaradó részt vélelmezett jövedelemként tudjuk elfogadni.


Az egyszerűsített jövedelemigazolás melletti és a jövedelemalapú lakáshitel speciális szabályairól a következő oldalakon olvashatnak.

LAKÁSHITELT A KÖVETKEZŐ HITELCÉLOK ESETÉN IGÉNYELHET:

vásárlási hitel – telek-, lakás-, lakó-, üdülőingatlan vásárlásához, cseréjéhez
építési, felújítási, bővítési, korszerűsítési hitel – tulajdonában lévő lakás-, lakó-, üdülőingatlan építéséhez, felújításához, bővítéséhez, korszerűsítéséhez
áthidaló hitel – a tulajdonában lévő ingatlan tervezett eladásából származó bevétel megelőlegezésére, másik ingatlan megvásárlásának/építésének finanszírozásához
tehermentesítő hitel – az ingatlant terhelő, bármely pénzintézetnél felvett korábbi, kedvezőtlenebb kondíciójú lakáscélú hitelek kiváltására
A lakáshitelt igényelhetik:
Nagykorú, cselekvőképes, devizabelföldi illetve devizakülföldi magánszemélyek

Akciós lakáshitel

Most egyéb járulékos költségek nélkül, kizárólag kamat fizetés mellett is igényelheti a lakáshiteleinket, és az üzleti feltételű lakáshiteleket. Ez esetben Önnek nem kell megfizetnie:
az egyszeri szerződéskötési díjat
a kezelési költséget a teljes futamidőn keresztül, valamint
egy ingatlanra vonatkozó egy darab értékbecslés díját.

MELYEK AZ ÜZLETI FELTÉTELŰ LAKÁSHITELEK LEGFONTOSABB JELLEMZŐI?

A hitel összege a forint alapú finanszírozás esetén a fedezetül felkínált ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értékének akár 90%-ig (a minimálbéres finanszírozás esetén 70%-ig) nyújtható. A lakáshitel futamideje minimum 12 hónap, maximum 420 hónap lehet.
Az áthidaló hitel futamideje legfeljebb 24 hónap lehet, amely alatt a kölcsön összege kamataival együtt, egy összegben – külön díj felszámítása nélkül – bármikor visszafizethető.
A törlesztőrészlet tartalmazza a tőke, a kamat és a kezelési költség összegét. Devizaalapú lakáslízing esetén a törlesztés a teljesítéskori, Bank által közzétett deviza eladási árfolyamon számított forint összegben történik.
A lakáshitel fedezeteként elfogadható ingatlanok:
lakás, lakóház, családi ház
nem lakás céljára szolgáló ingatlan (üdülő, hétvégi ház, garázs (ha önálló házsorszámmal rendelkezik)
építési telek, ha:
belterületi ingatlan, vagy
külterületi, és jogerős – lakóingatlan felépítésére vonatkozó – építési engedéllyel rendelkezik
Nem követelmény, hogy a hitelcéllal érintett ingatlan is szerepeljen a felajánlott fedezetek között. Egy kölcsönügylet kapcsán legfeljebb három ingatlan fogadható el fedezetként.
Az egyes üzleti feltételű lakáshitelek típusainak speciális jellemzői:

LAKÁS VÁSÁRLÁSI HITEL

A kérelem mellékleteként benyújtandó a vásárolni tervezett ingatlannal kapcsolatos, érvényes – ügyvéd által ellenjegyzett – adás-vételi szerződés, amely alapján a Bank a vételár utolsó részleteként a kölcsönt az eladónak folyósítja.
építési, felújítási, bővítési, korszerűsítési hitel
Az igényléshez szükséges az építési munkákról összeállított – ellenőrizhető – költségvetés, illetve az építési engedély köteles munkák esetén a jogerős építési engedély határozata és az engedélyezett tervdokumentáció.
tehermentesítő hitel
Az ingatlant terhelő, bármely pénzintézetnél felvett korábbi, kedvezőtlenebb kondíciójú, lakáscélú hitelek kiváltására nyújtható.

TÜRELMI IDŐS LAKÁSHITEL

Támogatással nyújtott lakáshitelt és Forint Lakáshitelt is felvehet a türelmi idős törlesztési konstrukcióban.
Piaci kamatozású ingatlanfedezetes lakáshitelek
Lakáshitel és egyéb lakás célú hitelek életbiztosítási védelemmel

Ön az annuitásos hitelektől eltérően – a Bank számára havonta csak kamatot és kezelési költséget fizet, míg a hitel tőkerészét a biztosítói partnerünk fekteti be magas hozamú befektetésekbe.

BEFEKTETÉSSEL KOMBINÁLT LAKÁSVÁSÁRLÁSI HITEL

Használt, illetve új építésű lakás, lakóház megvásárlására igényelhető. A lakáshitel forintban igényelhető , lakástakarék vagy biztosítók által kínált tőkeképző pénzügyi termékekkel is kombinálható.
Lakáshitelhez kapcsolódhat többek között jelzáloglevél kamattámogatás.
Futamidő
A forint lakáshitel minimum 5 év, maximuma 40 év.
Felvehető lakáshitel mértéke

RUGALMAS LAKÁSHITELEK

Tervezze meg saját hitelét!
A legújabb lakáshitelnél most Ön határozza meg a törlesztőrészletet és mi rugalmasan igazodunk az Ön igényeihez!

A RUGALMAS LAKÁSHITEL ELŐNYEI:

Tervezze meg lakáshitelét, ami által kiszámítható és tervezhető a havi kiadás. Az első két évben a lakáshitel törlesztőrészlet állandó.
Berendeztheti lakását is, mert ön választja meg, hogy mennyit fizet, így marad a lakáshitel törlesztés mellett is pénze.
Ön szabadon megválaszthatja, hogy mekkora havi törlesztőrészletet szeretne fizetni a hitel első két évében (min. a lakáshitel kamat és kezelési költséget kell fizetni).
A lakáshitel törlesztőrészlete csak a harmadik évtől változik. A lakáshitel előtörleszthető, kedvező feltételekkel, akár kétszer és költségmentesen (összesen a folyósított hitelösszeg 30%-áig).

MAGAS FINANSZÍROZÁSÚ LAKÁSHITEL

Vásárlási hitel akár a vételár 75%-ig (100% akkor finanszírozható, ha pótfedezetet tud bevonni).
Minimálbér igazolásával a hitelbiztosítéki érték 70%-áig, magasabb jövedelem igazolásával akár a vételár 75%-áig vehet fel vásárlási hitelt új és használt ingatlan vásárláshoz egyaránt.

Partnereink:
K&H bank, Raiffeisen bank, Erste Bank, UCB, Unicredit Bank,  MKB Bank, OTP Bank, FHB, Volksbank, FHB Bank
Hitel


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>