Lakás lízing

Amennyiben csak minimális önerővel rendelkezik, kedvező lehetőség a lakáslízing

Fizeti az albérletet, de ugyanezt a pénzt inkább a saját lakására fordítaná?
Befektetési célból venne lakást, és bérbe adná?

Sokan 140-150 Ft svájcifrank árfolyamon vettek fel devizahitelt, a nem várt forint árfolyamgyengülés miatt jelentősen nőtt a törlesztőrészletük. Viszont gyenge forintárfolyam mellett, ha ez belefér a kockázattűrő képességünkbe, akkor már érdemes euróban lízingelni ingatlant. A forint – euró keresztárfolyam nem változott olyan jelentősen, mint a svájci frankhoz viszonyított forint árfolyam.

Az ingatlan lízing előnyei:

  • nagyon kedvező havi lízingdíjak
  • ueró alapú finanszírozás is elérhető, ezért alacsony törlesztő részlet
  •  gyors lízingbírálat (maximum 4 hét)
  • lakás akár önerő nélkül
  • nincs kezelési költség
  • 15.000.000 Ft-ig illetékmentes
  • pótfedezet bevonható (ha csak minimálbért tud igazolni)
  • előtörlesztési lehetőség
  • Amennyiben javítja a fizetőképességét, lehetőség van társlízingbevevő bevonására

Kiemelten jó jövedelmi helyzetű Ügyfeleinknek, akik jó minőségű ingatlant választanak ki, a hitelbiztosítéki érték arányában 100%-ot is képesek vagyunk megfinanszírozni.

Zárt végű pénzügyi lízing konstrukcióinkkal lehetővé válik használt ingatlanok megvásárlása alacsony önerővel induló költségek nélkül. A maximális finanszírozási hányad HUF alapon az ingatlan piaci értékének 80%-a, EUR alapon az ingatlan piaci értékének 65%-a. Maximális futamidő 30 év.

Új építésű lakások megvásárlásához Nyílt végű pénzügyi lízing termékeink nyújtják a legmegfelelőbb alternatívát, ahol a finanszírozott összegre jutó ÁFA részt lehetőség van a futamidő során kamatmentes finanszírozással kifizetni.

THM

A THM meghatározása az aktuális feltételek és jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a lízing árfolyamkockázatát, ill. kamatkockázatát. Pénzügyi lízing igényléséhez a fedezetül bevont ingatlanra vonatkozóan vagyonbiztosítás megkötése vagy megléte szükséges.

Normál zárt végű pénzügyi lízing: THM 4,30%-22,81%
Normál nyílt végű pénzügyi lízing: THM 3,40%-17,75%

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a körültekintő lakossági hitelezés feltételeiről és a hitelképesség vizsgálatáról szóló 361/2009. (XII.30.) Korm. rendelet alapján hitelképességi, illetve hitelezhetőségi vizsgálatot szükséges elvégeznünk minden lakossági hitelkérelem esetén.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>